Політична реклама

У жовтні проходитиме виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник»

1770 0
6-9 жовтня у Львові відбудеться виставка-ярмарок місцевих підприємств «Львівський товаровиробник». Цьогорічна виставка стане вже четвертою, а свою продукцію на ній представлять близько 70 підприємств.

«Через цю виставку ми хочемо популяризувати львівські підприємства, які працюють у різних галузях виробництва, сервісу, обслуговування. Саме завдяки таким заходам вони отримують можливість презентувати те, що вони виробляють, робити промоцію своїм продуктам, а також знаходити нових ділових партнерів для розширення власного бізнесу та місця збуту виробленого товару. Нам дуже приємно, що кожного року в нас на виставці з’являються нові підприємства, нові виробники долучаються до нашої масштабної акції «Купуй львівське». Логотип «Купуй львівське» вже третій рік поширює інформацію про себе на території Львова. Він стає вже пізнаваним, він вже є добрим маркетинговим символом для наших підприємств», - розповіла в. о. начальника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик.

Окрім самої виставки, протягом 4 днів також відбуватимуться різні цікаві акції та заходи для популяризації робочих професій, конкурс дитячого малюнку «Купуй львівське», навчання та семінари для підприємців.

«Так, як і минулого року, в нас на виставці буде проведено конкурс дитячого малюнку «Купуй львівське», будуть проводитися заходи профорієнтації робітничих професій «Майстри моди та краси», в якій беруть участь професійно-технічні навчальні заклади легкої, харчової промисловості, сфери обслуговування та побуту. Запланована велика кількість акцій, будуть організовані різні семінари для підприємців», - додала Вікторія Довжик.

Головна умова участі – усі підприємства мають бути зі Львові. Виставка проходитиме у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!