Політична реклама

У жовтні у Львові з'явиться магістерська з керування ІТ-бізнесом

1910 0
У Львові відкриється магістерська програма з управління технологіями. Навчання розпочинається у жовтні.

За словами Софії Опацької, керівника Львівської бізнес-школи УКУ, це перша така програма в Східній Європі, - інформує Експрес.

Вона буде цікава для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту. 80% викладачів практики, які займаються бізнесом. Саме ж навчання відбуватиметься англійською мовою, -- сказала пані Опацька.

Як зауважив Олег Березюк, директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради, для Львова це дуже важлива програма, адже у місті визнано пріоритетом розвиток економіки знань.

Учасниками програми можуть стати особи, які мають диплом про вищу освіту в ІТ-сфері, досвід роботи щонайменше чотири роки та хороше знання англійської. Навчання триватиме півтора роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!