У жовтні зі Львова найбільше літали в Стамбул, Варшаву та Мілан

2100 0
Найпопулярнішими напрямками жовтня 2014 року стали рейси зі Львова до Стамбулу, Варшави, Мілану, Мюнхена та Києва (Бориспіль). Загалом Кількість рейсів у жовтні 2014 року досягла позначки 594 (з них 438 на міжнародні та 156 на внутрішні напрямки).

Загалом, за результатами жовтня 2014 року, послугами Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького скористалось понад 43 000  пасажирів.

Таким чином, в порівнянні з жовтнем 2013 року та вереснем 2014 року пасажиропотік на міжнародні напрямки зріс на 4%, а кількість рейсів в порівнянні з жовтнем 2013 року зросла на 9%.

Крім того, як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі аеропорту, в жовтні у новому терміналі аеропорту розпочалось будівництво та облаштування сучасних касових приміщень для авіакомпаній та інших орендарів. Також у новому терміналі аеропорту відкрили офісні приміщення для офіційних представництв авіакомпаній.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!