У Жидачеві для руху транспорту відкрили дві смуги відремонтованого мосту. Фото

4338 0
Міст є одним із найдовших, які ремонтують цього року в області. Довжина цієї споруди сягає 328 метрів.
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

У Жидачеві на Львівщині для руху транспорту відкрили дві смуги відремонтованого мосту. Він є одним із найдовших, які ремонтують цього року в області. Довжина цієї споруди сягає 328 метрів. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

На автомобільній дорозі М-30 Стрий – Ізварине продовжують ремонт. Роботи проводять, зокрема, на переправах у містах Жидачів через річку Стрий та Ходорів через озеро, а також влаштовують трубу у селі Іванівці через річку Тейсарівка.

Читайте також: Дорога Єдності. На якому етапі на Львівщині ремонт частини найдовшої траси країни

У ході капітального ремонту провели бетонування тротуарів та гідроізоляцію накладної плити, встановили деформаційні шви. Також уклали конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття. Станом на сьогодні мостовики приступили до влаштування бар’єрного та перильного огородження. На об’єкті працює підрядна організація «Волинська містобудівельна компанія».

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт прикордонної дороги Нижанковичі – Стрий

Додамо, що проєкт до 30-річчя Незалежності України – дорога М-30 Стрий – Ізварине – це швидкісний коридор між західними та східними областями України, а за сумісництвом — найдовша траса країни. Йдеться про майже 1400 кілометрів від Львівщини до Луганщини. Із оновленням маршруту на всій протяжності, як повідомляють в Укравтодор, очікуваний трафік сягатиме 40-50 тис. автомобілів, а час на подолання відстані з Львівської до Луганської області зменшиться щонайменше на 3 години.

Цього року планують відновити понад 600 кілометрів Дороги Єдності у восьми областях. Нині роботи тривають по всій протяжності. Не тільки відновлюють дорожнє полотно, а й ремонтують штучні споруди, котрі розташовані на автошляху.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!