У ЗСУ зафіксували 21 новий випадок коронавірусної інфекції за добу

1507 0
За час пандемії одужали 302 людини, летальних випадків – 5.
Фото: ЗСУ

Фото: ЗСУ

У Збройних силах України за минулу добу 26 червня зареєстрували 21 новий випадок коронавірусного захворювання. Про це повідомляє пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

Станом на 27 червня у ЗСУ на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 166 людей. За час пандемії одужали 302 людини, летальних випадків – 5.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії коронавірусу

«На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 576 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 178 осіб», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у на лікуванні у медзакладах перебувають 13 людей, а на лікуванні вдома під наглядом медичної служби – 8 людей.

Нагадаємо, що в Україні за минулу добу коронавірус виявили у 948 людей. Також зафіксували 24 летальних випадків, а 402 людини – одужали.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!