У звичайних потягах «Укрзалізниці» тепер немає вагонів-ресторанів

2892 0
1 вересня 2011 року "Укрзалізниця" виключила зі складів пасажирських потягів 71 вагон-ресторан і пропонує їх орендарям. Собі "Укрзалізниця" залишила вагони–ресторани лише у фірмових міжнародних потягах та денних швидкісних, - повідомили «Твоє місто» у прес-центрі установи.

«Підприємство вирішило, що приватні орендатори зможуть ефективніше працювати у сфері харчування, оскільки це їхній профіль. Це, на нашу думку, позначиться на тому, що пасажирам будуть краще надаватися послуги. А ми в свою чергу зможемо зменшити збитковість пасажирського сектора в цілому».

Натомість, як з`ясувало «Твоє місто», контролювати асортимент, якість та ціну страв  «Укразілізниця» не буде. А зі скаргами людям доведеться звертатись до адміністрації самого ресторану.

Найбільше так званих „їдалень на колесах” орендарям пропонують на Донецькій залізниці – це 30 вивільнених вагонів-ресторанів (кафе). На Одеській та Південній – по 12, на Львівській – 10 і на Придніпровській – 7. 

За поясненнями прес-центру установи, орендарів вибиратимуть на конкурсній основі, однією з основних вимог буде забезпечення повного спектру послуг – від приготування їжі до утилізації відходів.

Підприємцям, які зацікавились такою можливістю, як пояснили "Твоєму місту" у прес-центрі "Укрзалізниці", варто звертатись у пасажирські служби або ж до керівництва установи.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!