У Зимній Воді поблизу Львова запрацював сервісний центр МВС

4762 0
У центрі можна зареєструвати та перереєструвати авто, замінити або отримати водійське посвідчення.
Фото: Прес-служба ОДА

Фото: Прес-служба ОДА

У селі Зимна Вода Львівської області відкрили новий сервісний центр МВС на вулиці Городоцькій, 16. Це вже 9-й центр Міністерства внутрішніх справ на Львівщині, повідомляє пресслужба ОДА.

За словами першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика, серед основних послуг сучасного сервісного сервісу буде – реєстрація та перереєстрації авто, заміна та видача посвідчень водія, замовлення довідки про відсутність судимостей. Також це можливість скласти іспити на право керування транспортним засобом.

Читайте також: Сервісний центр МВС запустив чат-бота, що консультуватиме водіїв онлайн

Також під час відкриття сервісного центру презентували «зелені» номерні знаки, які впровадили для особистих електромобілів, електромобілів-таксі, електробусів та інших типів електричного транспорту. 

Записатись у чергу можна електронно через особистий кабінет водія. При цьому користувач може обрати зручний для нього день та час.

Нагадаємо, штраф за порушення ПДР можна сплатити онлайн. Оплачувати штрафи онлайн можна також у додатку «Дія».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!