Учасникам АТО стане легше потрапити на державну службу

1830 0
Кабінет міністрів України спростив процедуру прийняття на державну службу демобілізованих та учасників АТО, які отримали поранення, повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.
Фото: zik.ua, 032.ua, credo-ua.org

Фото: zik.ua, 032.ua, credo-ua.org

«Внесено зміни до п.1 постанови Кабінету міністрів України від 17 червня 1994 року № 423 «Про деякі питання застосування ст. 4, 15, 27 закону України «Про державну службу». Відповідну постанову Кабінету міністрів було ухвалено на засіданні уряду 26 серпня 2015 року», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові виділили додаткові кошти для будівництва житла учасникам АТО

Зазначена постанова дозволяє спростити процедуру прийняття на державну службу (без конкурсного відбору або стажування) військовослужбовців, звільнених у запас (демобілізованих), які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період, та тих військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, які під час участі в операції отримали поранення та були звільнені з військової служби в запас або відставку за станом здоров’я.

 Також в Міноборони зазначили, що рішення уряду прийняте для кращої соціальної адаптації учасників АТО.

Як повідомляло Tvoemisto.tv раніше, незабаром банківська ID-картка з унікальний дизайном та фото власника буде в кожного львів’янина-учасника АТО. 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!