У Львові учасникам патрулювання проведуть безкоштовні тренінги. Як долучитися

1781 1
Львів’яни активно долучаються до захисту міста. Минулої п’ятниці у патрулюваннях взяли участь 8 автомобілів, 20 велопатрулів та 3 піших патрулі у центрі міста. Як результат – затримання осіб у нетверезому стані та попередження розпивання алкогольних напоїв, затримання хуліганів та попередження бійки, повідомляють на сторінці «Безпечне місто».
фото: korupciya.com

фото: korupciya.com

Активісти Центру безпеки міста патрулюють щоп’ятниці у вечірній час. При собі вони обов’язково мають посвідчення «Активіст Центру безпеки міста». Координація відбувається по районах міста та з центральним офісом по рації та за допомогою мобільного зв’язку.

«Під час патрулювань люди навчаються координації на місцевості, користуванню рацією, роботі із порушниками, визначенню можливих порушників та підозрілих осіб чи предметів», – розповів Юрій Діль, співкоординатор Центру безпеки міста та голова ГФ «Скеля». У патрулюванні беруть участь також жінки.

Для активістів планують провести ряд безкоштовних курсів:

– тренінг по Законодавству України (щодо прав та обов’язків громадян, громадських формувань, дії при виявленні порушника, тощо);

– надання першої домедичної допомоги;

– психологічний аналіз порушника;

– дії у разі виникнення масових заворушень;

– курси самозахисту.

«Активісти Центру безпеки міста координуються зі всіма громадськими формуваннями та організаціями, що патрулюють місто, і діють виключно в межах та рамках Законів України», – додав Юрій Діль.

Долучитися до патрулювання можна зареєструвавшись за телефонами Центру безпеки міста (032) 297-55-51 та (032) 297-55-52, заповнивши анкету на сайті або заповнивши ту ж анкету на Facebook-сторінці Центру. Після реєстрації із кожним особисто зустрінеться співкоординатор Центру безпеки міста.

 


Читайте також:
19 Лютого, 2015 10:44
giorgio вибачте, але це фото моє :) а не korupciya.com
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!