Учасників АТО звільнили від оплати відсотків за кредитами

2417 0
Уряд на засіданні 29 квітня затвердив постанову «Про внесення змін до Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла», розроблену Мінрегіоном.
Фото: vsluhblog.ru

Фото: vsluhblog.ru

Зокрема, постановою звільнено військовослужбовців, резервістів, військовозобов’язаних та осіб, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції або переселилися з неї, від оплати відсотків за користування пільговими довгостроковими кредитами, а також від сплати пені за прострочення платежів за такими кредитами на період проведення антитерористичної операції.

Відповідні пільги застосовуватимуться до зазначених категорій громадян на період проведення антитерористичної операції, а також з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду, на час проходження військової служби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!