Політична реклама

Учасники Євромайдану у Львові можуть отримати безкоштовну правову допомогу

1465 0
При обласному штабі Координаційної ради функціонує аналітично-правова група, яка надає юридичну допомогу у разі виникнення порушень прав та законних інтересів громадян, які беруть участь в мирних акціях протесту, що відбуваються на Євромайдані у Львові.

Для отримання консультації з правових питань та проблем можна звертатись за номером телефону: 067-704-75-94 – Орест Шот; або надсилати повідомлення на електронну скриньку [email protected] або [email protected], -  інформує прес-служба Львівської облради..

Також громадяни можуть дзвонити за безкоштовним номером телефону "гарячої лінії" 0-800-501-727 та повідомляти про випадки адміністративного тиску на працівників бюджетних установ, порушення громадянських прав та протиправні ситуації, які виникатимуть під час виїзду до Києва на Євромайдан. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!