Учні 4-х і 9-х класів не складатимуть державної підсумкової атестації

1433 0
Таке рішення прийняли через пандемію Covid-19.

Учнів , які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої, звільнили від державної підсумкової атестації у 2020/2021 навчальному році через пандемію коронавірусу. Про це йдеться в наказі МОН, опублікованому на сайті міністерства. Також про це написав очільник відомства Сергій Шкарлет у Telegram

Читайте також: Львів закривають на посилений карантин. Що і як працюватиме

«З огляду на пандемію коронавірусу та численні звернення освітян, батьків і дітей прийнято рішення щодо звільнення від проходження державної підсумкової атестації у 2020/2021 навчальному році учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти», – йдеться у повідомленні.

У відповідному документі про освіту учнів, звільнених від ДПА, необхідно зробити запис «звільнений(а)».

Зазначається, що це рішення сприятиме «організованому завершенню навчального року учнями в умовах поширення на території України Covid-19».

Нагадаємо, у 2020 році президент підписав закон про звільнення одинадцятикласників від обов'язкової державної підсумкової атестації.


ТЕГИ: дпа, ЗНО 2020

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!