Політична реклама

Учора Армін ван Бюрен не потрапив до Львова на фестиваль Godskitchen.

1857 2
23 серпня всесвітньо відомий ді-джей Армін ван Бюрен не зміг потрапити на легендарний британський фестиваль Godskitchen у Львові.
Армін ван Бюрен виступив в Одесі на фестивалі Godskitchen. Відразу по закінченню свого виступу він і його команда вирушили до  аеропорту, де їх очікував приватний літак, щоб доставити на наступний виступ цієї ж ночі у Львові. Проте технічні служби діагностували несправність літака та заборонили виліт. Рішення про скасування рейсу було прийнято, щоб уникнути катастрофи, - повідомляє TopDj.
  
Організатор обох виступів, компанія VIRUS Music, зробила все можливе, щоб до Одеси з Києва прибув інший літак, на якому Армін ван Бюрен зміг би вирушити до Львова. На жаль, з незалежних ні від організаторів, ані від артиста, обставин, літак з Києва все ж не вилетів.
 
Армін ван Бюрен оперативно представив відео з вибаченням своїм фанам:
 
 

Водночас, організатори запевняють, що незабаром оголосять нову дату виступу ван Бюрена у Львові.

"Ми приносимо свої вибачення за перенесення виступу Арміна ван Бюрена. Запевняю, ми зробили все можливе, щоб його виступ у Львові таки відбувся. Але, на жаль, з незалежих від нас та артиста обставин, він не встиг вчасно потрапити до Львова.
Ми докладемо максимум зусиль, щоб оголосити нову дату виступу цього великого артиста в цьому великому місті якомога швидше! Дякуємо за розуміння" - заявив Дмитро Феліксов, генеральний директор VIRUS Music.
 
Як стало відомо журналістам "Твого міста", сьогодні, 24 серпня Армін ван Бюрен має прилетіти до Львова близько 17-ї години та дасть прес-конференцію у львівському аеропорту.

 


Читайте також:
31 Серпня, 2012 13:26
сергій воно і не дивно
25 Серпня, 2012 22:46
віка і що - коли ж таки ми побачимо ван Бюрена у Львове?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!