Учора були затори на дорогах, нині – черги на підйомник. Який локдаун на Буковелі

5053 0
Від учора 8 січня в Україні почали діяти жорсткі карантинні обмеження.
Фото: Фейсбук-сторінка Ярослава Іваночко

Фото: Фейсбук-сторінка Ярослава Іваночко

Люди поширюють фото та відео натовпу на гірськолижному курорті. Від учора 8 січня в Україні почали діяти жорсткі карантинні обмеження. Уряд заборонив роботу закладів освіти, окрім дитячих садочків, але роботу гірськолижних курортів уряд не заборонив. На Буковель поїхало чимало людей, учора користувачі соцмереж поширювали фото заторів на під'їздах до курорту, нині публікують відео черг на підйомник.

Читайте також: Поліцейські Львівщини виявили менше сотні порушень карантину за першу добу після посилення

За новими правилами, зачиненими мають бути усі розважальні заклади та ресторани. Ймовірно, через це люди масово поїхали у гори. Відео натовпу у Буковелі на своїй сторінці у фейсбуці опублікував Сергій Наумович.

Учора, 8 січня на дорозі до гірськолижних курортів утворилися кілометрові затори. На засніжених дорогах поміж гір стояли десятки автомобілів, фото також публікували користувачі у Фейсбуку.

Читайте також: Перший день локдауну у Львові. Фоторепортаж

Нагадаємо, від 8 січня, і до 24 січня включно, в Україні діятиме посилений карантин. На цей час заборонена робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки і замовлення на виніс), непродовольчих магазинів та ринків, кінотеатрів, розважальних закладів, закладів культури, фітнес-центрів, спорт-залів, басейнів, ТРЦ (за виключенням торгівлі продуктами, ліками) та різдвяних ярмарків. Заборонені культурні та інші масові заходи. Салони краси, перукарні можуть працювати виключно за записом. На канікули також відправили всі заклади освіти, окрім дитячих садків. Офісам рекомендують перевести працівників на дистанційну роботу. У звичному режимі продовжить працювати громадський транспорт. Працюватимуть продуктові, аптеки, банки, автозаправки і СТО, поштові відділення, готелі, а також магазини побутової хімії. Також продовжує роботу різдвяний ярмарок, але в іншому форматі



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!