Учора руфер підкорив у Львові найвищий храм. Відео

10569 1
Центральна частина Львова зберегла наразі свою історичну автентичність і не захаращена скло-бетонними хмарочосами і різного роду конструкціями зі сталі та бетону. Через це сучасні міські руфери не часто влаштовують покази своїх здібностей у нашому місті. Але нещодавно в поле зору одного з таких відчайдухів потрапив храм Свв.Ольги і Єлизавети.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Учора, 22 липня 2016 року, руфер, відомий під іменем Artem Climber розмістив на своєму каналі відео, де він підіймається на шпиль храму Свв.Ольги і Єлизавети.

«Всім привіт, нещодавно ми побували у Львові, де змогли підкорити найвищий собор Львова, і одне знайвищих храмових споруд в Україні взагалі – костел святої Ольги і Єлизавети. Це було дуже непросто, але у нас все вийшло, так що дивимося!», – прокоментував відео руфер.

Церква святих Ольги і Єлизавети (раніше Костел Святої Єлизавети) — неоготичний храм у Львові, на площі Кропивницького (в народі — Привокзальній). Костел збудовано на пам’ять про популярну імператрицю (цісареву) Єлизавету Баварську (Габсбурґ), відому як Сісі, — дружину цісаря Австро-Угорщини Франца-Йосифа I. На сьогодні ця будівля є найвищою в місті, її висота 88 метрів.

Джерело: Фотографії Старого Львова

Опублікувала Мар’яна Федина

24 Липня, 2016 23:37
Львівський Без сумніву, дух захоплює))) піднятися так високо! Але тепер подумайте, хтось колись на цю висоту не просто підіймався, а піднімав вантаж, будував оцей шпиль, монтував сходинки, встановлював хрест... і т.д.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!