Учора у Львові горіла безгосподарська будівля, а не військова частина

15282 0
У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон спростували інформацію про те, що будівля, яка зайнялася, належить Державній прикордонній службі

2 вересня о 19:31 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу в безгосподарській будівлі на  вулиці Мечнікова, 16 «а».

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив значну частину даху будівлі і поширився дерев’яними конструктивними елементами.

До ліквідації пожежі залучили 25 рятувальників та  5 одиниць спецтехніки.

Складність гасіння пожежі полягала у високій інтенсивності поширення вогню. Це призвело до виникнення загрози обвалу конструкцій будівлі, інформують у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

Окрім цього, полум’я із будівлі перекинулося на навколишні дерева. Це створило небезпеку поширення пожежі на житлові будинки, розташовані неподалік. Завдяки фаховим діям рятувальників подальше розповсюдження вогню вдалося зупинити, й запобігти більш масштабним наслідкам пожежі.

Пожежу локалізували о 20:46 та повністю ліквідували о 21:29. Вогнем знищено перекриття та дах на площі 1200 кв.м. Рятувальники запобігли згоранню сусідньої будівлі.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Учора у соцмережах повідомляли, що будівля, яка зайнялася, належить Державній прикордонній службі. Проте у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон спростували інформацію. «Офіційно повідомляємо, що дане приміщення не належить до Західного регіонального управління Держприкордонслужби України», – повідомляють на офіційній сторінці відомства у Facebook.

У регіональному управлінні ДСНС повідомляють, що це є безгосподарська будівля. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!