Учора у центрі Львова горів будинок. Оновлено

3414 0
У під'їзді будинку на проспекті Свободи, 26, зайнялося сміття.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі Головного управління ДСНС України у Львівській області, пожежа відбулася не у приміщенні театру імені Марії Заньковецької, як про це повідомляли очевидці у соцмережах. «Інформація про пожежу на даху театру імені Марії Заньковецької не відповідає дійсності. Пожежа була у під’їзді житлового будинку на проспекті Свободи, 26.  Там загорілося сміття на площі 4 м2. Інформація про загорання надійшла о 21:54 годині, ліквідували її о 22:08. Очевидно, свідки пожежі неправильно ідентифікували будівлю і дезінформували мешканців у соцмережах», – додали у прес-службі.  

Нагадаємо, як повідомили очевидці у  спільноті «Варта 1» у Facebook,  вогонь помітили пізно ввечері 28 серпня. Очевидці подумали, що горить театр імені Марії Заньковецької.

Нагадаємо, нещодавно  на птахофабриці у Львівській області виникла пожежа, в результаті чого загинули майже 20 тисяч живої птиці.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!