Учора у Львові неповнолітній обстріляв маршрутку: деталі

2660 0
Учора, 27 грудня, о 18:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від водія маршрутного таксі №13 про те, що на вулиці Виговського, біля поліклініки, невідомі обстріляли маршрутне таксі, внаслідок чого пошкоджено чотири вікна. Про це інформують у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.
Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що стріляли  з балкону однієї з квартир житлового будинку. У помешканні з якого, як було встановлено, обстріляли маршрутку, перебувало шестеро підлітків, чотири хлопці та двоє дівчат – всі неповнолітні. Один з юнаків, 15-річний львів‘янин, зізнався, що заради розваги, було здійснено постріли по маршрутному таксі  і видав працівникам поліції пневматичний пістолет з якого були здійснені постріли.

Читайте також: У Львові суд оштрафував водія маршрутки за невидачу квитків

Хлопця доставлено у Залізничний відділ поліції для дачі показів, на даний час очікують на приїзд батьків неповнолітнього. Інформація щодо того, чи постраждали пасажири маршрутки – наразі уточнюється.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!