Учителям пропонують взяти участь у «Нобелівській премії» для освітян

1884 0
Заявки можна подавати до 15 липня 2018 року.

Українських вчителів фізики та лірики запрошують взяти участь у національній премії Global Teacher Prize Ukraine, яка вже вдруге відбудеться в Україні. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Ми шукаємо не просто вчителів-новаторів, а й тих, хто впливає своїми соціальними проектами на життя дітей. Наша мета — наголосити на важливості професії вчителя для майбутнього України та підняти її престиж», — пишуть організатори.

Цього року, окрім поїздки в Дубай на Global Education and Skills Forum 2019, для переможців збільшують призовий фонд зі 100 000 до 250 000 гривень.

Читайте також: «Мій метод як ракета». Пауль Пшенічка про те, чому недостатньо готувати школярів

Торік національна премія зібрала 2500 номінацій і 632 заявки з усіх областей країни. Переможець Global Teacher Prize Ukraine Паул Пшенічка, вперше за 26 років незалежності, потрапив до рейтингу «100 найвпливовіших українців».

Заповнити анкету на участь або номінувати вчителя можна на офіційному сайті премії до 15 липня. Комплексний іспит Global Teachers Prize Ukraine-2018 для топ-10 претендентів пройде у Львові

Довідка

Global Teacher Prize — «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським мільярдером Санні Варкі у 2014 році. Нагорода вручається за видатний внесок у професію вчителя та становить 1 000 000 доларів. Національну премію в Україні ініціювала громадська спілка «Освіторія» у 2017 році, мета якої не лише популяризувати новаторські підходи в освіті, а й підняти престиж викладача.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!