УГКЦ просить надати приміщення на Короленка у Львові під центр опіки сиріт

4346 0
Тут планують відремонтувати спортивний майданчик.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові зареєстрували петицію про надання у довгострокову оренду приміщення колишньої школи-інтернату №2, що на Короленка, 7, під «Центр опіки сиріт». Менше ніж за місяць петиція зібрала необхідну кількість голосів. Тепер її мають розглянути на одній із наступних сесій ЛОР.

Читайте також: Кошти, залишені у шопці на площі Ринок, передадуть на «Різдвяну школу» для дітей-сиріт

«Для подальшого розвитку чемпіонів та майбутніх перемог дітям – сиротам із футбольної команди "Копа" необхідний спортивний об’єкт – футбольне поле. На вулиці Короленка, 7 розташований спортивний майданчик, який перебуває в жахливому стані та не знав реконструкції з часів Радянського Союзу. Через занедбаний стан футбольне поле вже багато років не використовують за призначенням. Його облюбували безхатченки та молодики, які зловживають алкоголем і наркотичними засобами», – йдеться в описі до петиції.

Її автор, отець Роман Прокопець, який опікується «Центром опіки сиріт» у Львові, зазначає, що у цьому районі немає жодних спортивних об’єктів, де б діти могли розважатися та розвиватися. Тож Центр хоче самостійно відремонтувати цей майданчик, на якому зможуть перебувати як діти з центру, так і діти з сусідніх будинків.

Читайте також: Що буде в Будинку воїна у Львові

Крім цього, приміщення школи-інтернату №2, за словами автора петиції, також декілька років не використовують для навчального процесу, тож його, разом із прилеглим спортивним майданчиком, просять передати в довгострокову оренду «Центру опіки сиріт».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!