УГКЦ створила інтернет-крамницю. Що можна придбати

6091 0
УГКЦ створила інтернет-крамницю, де можна придбати духовно-пізнавальну літературу, презентаційні видання УГКЦ, довідники, мапи та путівники Україною, церковні календарі, а також товари церковного вжитку: ікони, свічки, аудіо- та відеоматеріали.

Як повідомляє Dyvensvit, у церковній інтернет-крамниці УГКЦ ви можна замовити доставку обраного онлайн товару. Він доставляється по Україні кур’єрською поштою. Крім того можна забрати замовлений товар з офісу Патріаршого паломницького центру УГКЦ (Київ, вул. Михайлівська, 17/2, офіс 2а). Навігація, що передбачає наявність каталогу, дозволяє обрати бажаний товар для замовлення через сайт.  Інтернет-крамниця надає можливість замовити доставку замовлень до США, Канади та Європи.

Переглянути весь асортимент інтернет-крамниці можна за посиланням.

Контакти: тел.: +38(044) 279-19-20;  +38(095) 153-25-45, email: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!