Угорщина не відкриватиме кордони для країн за межами ЄС

2729 0
Водночас лоукостери WizzАir та Ryanair виконують рейси зі Львова до Будапешта.
ілюстративне фото: Про Львів

ілюстративне фото: Про Львів

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан сказав, що не дозволить в’їзд іноземцям із країн, визначених у рекомендаційному списку Ради Євросоюзу. Виняток зроблять лише для Сербії. Про це повідомляють на сайті Рolitico.

Угорщина поки що не може виконувати рекомендації Ради ЄС, «оскільки це суперечитиме інтересам охорони здоров’я угорців». Чому виняток зробили саме для сербів, міністр не пояснює.

Водночас лоукостери Wizzair та Ryanair виконують рейси зі Львова до Будапешта.

Читайте також: Зі Львова відновили прямі рейси до Туреччини

Нагадаємо, що WizzAir відкрила базу у Львові та відкрила шість нових напрямків. Додамо, що ЄС не відкриває кордони для українців із 1 липня, тож перед поїздкою варто уточнити, чи маєте ви право на в’їзд, наприклад, по роботі чи на лікування.

Із 19 червня Львівський аеропорт уперше за час карантину почав приймати регулярні авіарейси. Призупинили всі авіарейси зі Львова 24 березня через пандемію коронавірусу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!