Угорські депутати передали Києву 15 генераторів

711 0
Київ відвідала делегація угорських депутатів з опозиційної партії «Momentum»
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Угорська делегація парламентарів на чолі з лідером політичної партії «Momentum» Ференцом Геленчером передали Києву 15 генераторів. Про це повідомляє офіційний портал Києва.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, в умовах війни підтримка наших іноземних колег є необхідною та дуже своєчасною.

«Щоденно окупанти наносять артилерійські та авіаудари по наших енергооб’єктах. І в цей час російського енерготерору нам допомагають іноземні партнери, які надають генератори та мобільні електростанції. Ми, зі свого боку, продовжуємо налагоджувати міжмуніципальну співпрацю з європейськими містами та парламентарями, які підтримують нашу проєвропейську позицію та готові допомагати аж до нашої Перемоги. Зокрема, наші угорські колеги, окрім суттєвої допомоги у літньому відпочинку дітей-киян, з початку війни допомагали українцям Закарпаття та нашим переселенцям в Угорщині. А сьогодні вчергове привезли до Києва 15 генераторів для міста», – наголосив Бондаренко.

Читайте також: Київщина отримала  90 тонн енергетичного обладнання з шести країн

Нагадаємо, Київ отримав гуманітарну допомогу від Риги. Латвійські партнери передали 49 генераторів та теплові гармати.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!