«Україна – лише початок. Росія хоче захопити й інші країни», – Зеленський

1689 0
Українці захищатимуться стільки, скільки необхідно, щоб зламати амбіцію російської федерації
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Вторгнення росії до України – це лише початок, рф не зупиниться у своєму бажанні захопити й інші країни. Про це під час свого відеозвернення заявив Президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: Росія офіційно заявила, що хоче контролювати українські Схід і Південь

«Російське вторгнення в Україну передбачалося лише як початок. А далі вони хочуть захопити й інші країни. Звичайно, ми захищатимемося стільки, скільки необхідно, щоб зламати цю амбіцію російської федерації», – каже Володимир Зеленський.

Читайте також: Кремль планував створити концтабори для українців у Сибіру

За його словами, сьогодні з посиланням на російських військових була поширена новина про те, що начебто їхнім завданням зараз є встановлення контролю над півднем України та вихід на кордон Молдови. І нібито в Молдові порушуються права російськомовних. Проте, на думку Володимира Зеленського, єдине місце, де потрібно дбати про російськомовних – це територія рф, де немає свободи слова, свободи вибору, процвітає бідність, а людське життя нічого не варте.

Український президент зазначив, що усі народи, які вірять у перемогу життя над смертю, мають боротися разом із Україною.

Нагадаємо, що у російській армії назвали завданням російських військ на «другій фазі спецоперації» встановлення «повного контролю над Донбасом та Південною Україною».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!