Політична реклама

Україна - на першому місці в світі за якістю інтернет-підключення

1077 0
Україна вийшла на перше місце серед країн світу за якістю інтернет-підключення, обійшовши США, Британію та інші країни. Натомість за показником швидкості завантаження Україна посідає 28 місцe.

Згідно з даними рейтингу Netindex, станом на березень 2012 року, показник якості доступу до інтернету в України становив 87,54, а в Росії, яка посіла другу сходинку – 87,02. Дані рейтингу отримані на базі мільйонів тестів від Pingtest:

Втім, до десятки країн з найбільшою швидкістю завантаження цього року, на відміну від минулого, Україна не увійшла. За показником download ми опинились на 28-му місці (14,55 Mbps), а за upload – на 15-му (9,86 Mbps). Лідерами в останніх двох категоріях стали Литва (31,69 Mbps) та Південна Корея (27,99 Mbps).

Джерело: Watcher


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!