Україна – найкраще місце в світі, аби починати бізнес, – Рущишин

1903 0
Наша країна найкраще підходить для того, аби молода людина могла почати свій бізнес і відразу стала на ноги. Так вважає львівський бізнесмен, директор ВАТ "Троттола" Ярослав Рущишин.
Фото: Володимир Кривецький

Фото: Володимир Кривецький

"Якщо говорити про економіку, бо я досить сильно в неї заангажований, то можу сказати, що Україна зараз найкраще місце в світі для того, щоб починати бізнес. І годі плакатися, що тут одне, друге, третє, четверте. В нас ще такої конкуренції як в Америці та Європі немає. І саме тут є можливість для молодої людини почати бізнес і стати на ноги відразу, бо за кордоном вже такої можливості немає. Там треба будувати кар'єру по сходинках", – пояснює бізнесмен.  

За його словами, для того, аби це стало реальністю, треба приділити увагу інноваціям: "Ми маємо що показати, ми ще не відкрита перлинка світу! Я думаю, мода на Україну незабаром прийде, але для цього треба дуже тяжко працювати. Тому виключаємо телевізори, беремося за англійську мову, економіку, за мистецтво, культуру і починаємо себе продавати світу. Ми тепер в глобальній економіці!"

Читайте більше про Ярослава Рущишина та його візії Львова та бізнесу у нашому проекті Люди Твого міста. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!