Україна хоче будувати бетонні дороги

4879 2
Міністерство інфраструктури України розглядає питання будівництва бетонних доріг. Про це заявив заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян в ході Форуму розвитку інфраструктури України 26 лютого.
fckarpaty.com.ua

fckarpaty.com.ua

«Вирішення проблеми якості автошляхів ми бачимо у будівництві бетонних доріг за рахунок внутрішнього резерву держави, оскільки в асфальтових дорогах, які ми будуємо сьогодні, - мінімум 70% імпортної складової. У випадку бетонних доріг пропорція буде дзеркально іншою», - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вулиці Львова ремонтуватимуть цього року?

За умови дотримання необхідних технологій Україна отримає абсолютно нову якість автошляхів. На відміну від асфальтового покриття, яке слугує в середньому 10 років, бетонні дороги збільшать термін своєї експлуатації майже вдвічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як львів'янам домогтись ремонту дороги чи хідника

Водночас заступник міністра звернув увагу на те, що державі потрібно вирішити питання контролю руху великотоннажного автомобільного транспорту, який здатен зруйнувати навіть найміцніші дороги.


Читайте також:
27 Лютого, 2015 10:39
Без ГМО В дороги можно спрятать не один миллиард, и никто не докопается. Лучше делайте ремонты дорог качественно в су[***] погоду, а не в дождь и слякоть. Тогда и бетон не нужен будет. А деньги направьте на повышение благосостояния народа, который обворован властью до нитки.
27 Лютого, 2015 09:47
українець Ідея дуже гарна, але наші будуть красти цемент і ця дорога за рік розсипеться.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!