Україна і Білорусь підписали протокол про скасування дозволів на нерегулярні автоперевезення

1807 0
Тепер документ має ратифікувати український парламент.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Міністри інфраструктури України та Білорусі підписали учора, 6 лютого, протокол про лібералізацію автомобільних перевезень. У документі ідеться про скасування дозволів на нерегулярні перевезення. Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

Читайте також: Отримати дозвіл на міжнародні вантажні перевезення можна онлайн

«Білорусь стала третьою країною, з якою підписано повну лібералізацію вантажних перевезень. До цього в травні 2016 року такий документ було підписано зі Швейцарією, а в червні 2019 року – з Великою Британією», – зазначають у міністерстві.

Міністр Владислав Криклій каже, що раніше квота від Білорусі на автоперевезення становила від 22 тис. дозволів у 2013 році до 37 тис. у 2020. А після ратифікації підписаного учора, 6 лютого, протоколу, дозволи стануть не потрібними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!