Україна ніколи-ніколи не стане перемогою для Путіна, – Байден

5813 0
Окрім цього, запроваджені економічні санкції підривають економіку Росії, і рубль уже втратив половину своєї вартості.
Джо Байден/фото з відкритих джерел

Джо Байден/фото з відкритих джерел

Президент США Джо Байден висловив рішучість продовжувати підтримку України у її боротьбі проти російської агресії. Він підкреслив, що президент РФ Володимир Путін «ніколи-ніколи» не здобуде верх у цій країні. Про це повідомляє Голос Америки.

«Україна ніколи-ніколи не обернеться перемогою для Путіна», – сказав американський президент перед переговорами з колумбійським лідером Іваном Дуке в Білому домі.

Читайте також: «Доведіть, що ви з нами». Зеленському у Європарламенті аплодували стоячи 

Він нагадав, що зараз США вже виділили мільярд доларів на надання допомоги Україні в галузі забезпечення її безпеки. Нові постачання оборонного спорядження, за його словами, прямують туди просто зараз.

Байден також додав, що запроваджені Сполученими Штатами економічні санкції підривають економіку Росії, і рубль уже втратив половину своєї вартості.

Нагадаємо, що США заборонили імпорт російських нафти та газу з Росії через війну в Україні. Тоді Байден зазначив, що захист свободи має свою ціну, але республіканці і демократи чітко усвідомлювали, «що ми повинні це зробити».

Президент США додав, що в Америці відбулися масові акції на підтримку України, а це означає, що американці не готові фінансувати війну Путіна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!