Україна отримала безвіз з Катаром

2191 0
Петро Порошенко та емір Катару підписали угоду про взаємне скасування візових вимог.
Фото: www.gazeta.ru

Фото: www.gazeta.ru

За результатами переговорів президента України Петра Порошенка і еміра Катару шейха Таміма бін Хамада Аль Тані було підписано Угоду між урядами двох країн про взаємне скасування візових вимог. Про це повідомляє Interfax-Україна.

«Це надає ще більшої цінності українському паспорту. Це означає ще більшу повагу до українців. І будуть створені унікальні туристичні можливості для українців у Катарі і планується велика кількість катарців, які відвідають Україну», – сказав Петро Порошенко.

Читайте також: Куди українці можуть їздити без віз у 2018 році. Перелік країн

Угода передбачає, що громадяни України і громадяни Катару, які користуються паспортами для виїзду за кордон, дійсними не менше 6 місяців з дати в'їзду до держави іншої сторони, можуть в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на її території терміном до 90 днів протягом 180 днів.

Нагадаємо, раніше Україна отримала безвізовий режим з карибською країною Антигуа і Барбуда.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!