Україна отримала від Литви першу партію генераторів

829 0
Литва вже готує до відправки наступний вантаж.
Фото: Facebook/посольство литви

Фото: Facebook/посольство литви

До України прибула перша партія генераторів з Литви. Їхня загальна кількість – 13.

Джерело: посольство України в Литві.

Генератори придбали в Литві за кошти, зібрані завдяки підтримці ініціативи зі збору коштів Посольства України у Литві. Також вже готують до відправки наступний вантаж

«Завдяки неймовірній допомозі литовських друзів ми вже готуємо до відправки другий вантаж для відновлення енергосистеми, щоб в оселях українців були світло, тепло і вода. Кожен внесок – це справді теплі обійми для українців», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чи скасує держава податки на ввезені з-за кордону електрогенератори

Зазначимо, за словами прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Україна вже отримала від іноземних партнерів 700 генераторів, а ще 900 доставлять найближчим часом.

Нагадаємо, про те, чому підприємцям важливо забезпечити себе електрогенераторами та чому краще скасувати податки на ці товари при ввезенні в Україну, читайте в авторській колонці за посиланням

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!