Україна перебуває напередодні «дуже активної фази» війни, – розвідка

1062 0
Зараз ситуація на фронті важка – ворог продовжує наступальні дії.
Фото ілюстративне: Сухопутні війська ЗСУ

Фото ілюстративне: Сухопутні війська ЗСУ

Україна перебуває напередодні «дуже активної фази» війни, у лютому і березні очікуються дуже активні дії на фронті, вважають у Головному управлінні розвідки Міноборони. Про це повідомляє УП з посиланням на представника ГУР МОУ Андрія Юсова в ефірі каналу Freedom.

«Ми перебуваємо напередодні дуже активної фази. І лютий, і березень – будуть дуже активні дії», – каже він.

За його словами, зараз ситуація на фронті важка – ворог продовжує наступальні дії. Юсов зазначив, росіяни розуміють, що посилюється міжнародна підтримка України і що скоро буде наступний «Рамштайн», тому продовжують кидати на штурмові дії частково мобілізованих, а також злочинців із ПВК «Вагнер» та інших приватних військових компаній.

Читайте також: Можуть бути різні сценарії. Розвідка прокоментувала можливий новий наступ росії

За словами Юсова, втрати ворога набагато більші, ніж в української армії, але росіянам нічого не залишається, окрім як намагатися воювати «кількістю».

«Майстерність і мотивація українських воїнів, плюс техніка і плюс озброєння – як вітчизняні, так і допомога від міжнародних партнерів, – це те, що, зрештою, переламає хід цих наступальних дій», – підсумував представник розвідки.

Нагадаємо, що раніше у ГУР заявляли, що весна і початок літа будуть вирішальними в російсько-українській війні – якщо новий наступ окупантів провалиться, то це буде кінцем росії і диктатора путіна.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!