Україна перемогла у матчі з Боснією та Герцоговиною

1277 0
Тепер збірна України зіграє у плей-оф відбору ЧС-2022.
Фото: uefa.com

Фото: uefa.com

Національна збірна України сьогодні провела заключний матч у відбірковій групі D кваліфікації Чемпіонату світу 2022. Наша збірна перемогла Боснію та Герцоговину з рахунком 2:0 і тепер зіграє у плей-оф відбору ЧС-2022.

На 58 хвилині гри перший гол у ворота суперника забив Олександр Зінченко. Другий гол української збірної на 79 хвилині забив Артем Довбик. 

Матч десятого туру групи D відбору до ЧС 2022 Боснія і Герцеговина – Україна відбувся на стадіоні «Біліно Поле» в Зениці о 21:45.

Додамо, що у передостанньому турі відбору Боснія та Герцеговина (Україна його пропускала) поступилася Фінляндії й втратила навіть теоретичні шанси на другу позицію. XXII чемпіонат світу з футболу пройде з 21 листопада по 18 грудня 2022 року в Катарі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!