Політична реклама

Україна попала в десятку країн за найбіднішими громадянами

1155 0
За даними німецької страхової компанії Allianz, які вона оприлюднила у своєму останньому «Звіті про світове багатство 2012 року», найбагатшими виявилися швейцарці та японці. Натомість одними з найбідніших виявились українці, вони опинились у десятці країн з найбіднішими громадянами.

У 2011 році власність середньостатистичного українця склала 928 євро (не враховуючи гроші, витрачені на кредити).

Україна займає 49-у сходинку серед 52 країн у рейтингу за рівнем доходів громадян. Найбагатшими виявилися швейцарці – власність одного громадянина в грошовій формі (без врахування споживчих кредитів) у 2011 році в середньому становила 138 тис. євро.

На другій сходинці опинилась Японія з 93 тис. євро, на третій – США (90,4 тис. євро), на четвертій – Бельгія (68,5 тис. євро), на п’ятій – Голландія (61,3 тис. євро).

Найбіднішими виявилися громадяни Індонезії (467 євро), Казахстану (539 євро) та Індії (643 євро). В Литві доходи громадян минулого року склали 1,4 тис. євро, в Росії – 1,55 тис. євро, в Колумбії – 1,56 тис. євро, в Туреччині – 1,66 тис. євро Для складання рейтингу аналітики компанії відібрали 52 країни світу, чий ВВП разом складає 90% загального світового ВВП.

Джерело: ЗІК

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!