Україна потрапила до переліку країн із високими темпами поширення коронавірусної інфекції

3944 0
У МОЗ закликали українців дотримуватись рекомендацій, стежити за особистою гігієною та не забувати, що карантин досі діє.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Україна потрапила до переліку країн з високими темпами поширення коронавірусної інфекції. Про це повідомляють у Telegram-каналі МОЗ «Коронавірус-інфо».

У цьому списку також опинилися Албанія, Азербайджан, Боснія і Герцеговина, Вірменія, Північна Македонія, Казахстан, Киргизстан, Косово, Молдова і Швеція.

При цьому у Міністерстві охорони здоров’я закликали українців дотримуватись його рекомендацій, стежити за особистою гігієною та не забувати, що карантин досі діє, адже кількість випадків захворювання може сягнути критичної позначки.

Нагадаємо, що за добу 26 червня в Україні зафіксували 948 нових випадків коронавірусу. Загалом в Україні з початку епідемії коронавірус виявили у 42 тисяч 65 людей, з них 18 701 пацієнт одужав, а 1110 – померли від ускладнень

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!