Україна повернула ще 140 полонених захисників

1379 0
Серед них 22 офіцери.
Фото: Андрій Єрмак

Фото: Андрій Єрмак

Сьогодні, 31 грудня, Україні вдалося повернути із російського полону ще 140 захисників. Серед них 22 офіцери та 118 сержантів та солдатів.

Джерело: Голова Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram

Зокрема, серед повернених військовослужбовців 82 бійці Збройних Сил України, 15 тероборонівців, 22 із Нацгвардії України, 11 бійців військово-морських сил та 10 прикордонників.

«У Новий рік ми не тільки відбиваємо ракетні атаки ворога,  але також повертаємо наших людей. Серед них  поранені, а також захисники Маріуполя, острова Зміїний, добровольці ТрО зі Славутича, причому батьки й сини, які разом перебували в полоні, а також наші з Бахмутського напрямку. Також повертаємо відомого песика з «Азовсталі», – зазначив він.

Нагадаємо, що 14 грудня Україна провела черговий обмін полоненими, завдяки якому вдалося повернути ще 64 українських захисників. Вони воювали на Донецькому та Луганському напрямках та брали участь в обороні Бахмута. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!