Україна повернула ще 25 тіл загиблих захисників

1391 0
Процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції.
Фото: Мінреінтеграції

Фото: Мінреінтеграції

У середу, 6 вересня, відбулася операція з передачі тіл загиблих військових. Відтак,  Україна повернула тіла ще 25 своїх захисників. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції. Операцію здійснили за співпраці уповноваженого з питань зниклих безвісти Олега Котенка та низки силових структур України.

Нагадаємо, що напередодні Україна після переговорів із росією повернула тіла 522 загиблих військових. За словами уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олега Котенка, їх забирали різних напрямків, не лише з Донецького, а і з Луганського, Харківського тощо. Він запевнив, що Україна працює над тим, щоб забрати всі тіла загиблих захисників. Також додав, що на сьогодні перемовини з окупантами ведуться не напряму, а через Міжнародний Червоний Хрест.

Додамо, що 12 липня Україна повернула 30 загиблих, 19 липня – 45, 26 липня – ще 25. Також 16 серпня вдалося повернути   ще 19 захисників. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!