Україна повернула з російського полону ще 52 захисників

1402 0
Із полону звільнили офіцерів, медиків, сержантів та солдатів.
Фото: Андрій Єрмак

Фото: Андрій Єрмак

Україна у межах ще одного великого обміну повернула з полону 52 людей. Серед них є лікар та військові, які були на «Азовсталі» у Маріуполі.

Джерело: голова Офісу президента Андрій Єрмак

Так, з полону звільнили офіцерів, медиків, сержантів та солдат. Серед них  12 бійців Нацгвардії, зокрема два «азовці», 18 представників Військово-Морських сил, 8  Держприкордонслужби, 9  Тероборони, 3  ЗСУ. Ще двоє  цивільні.  

У межах обміну вдалося звільнити начальника хірургічного відділення військового шпиталю Маріуполя, який був на «Азовсталі», а також молодого військового хірурга 65-го військового мобільного шпиталю. Також звільнили морського піхотинця, дружина якого нещодавно вийшла з полону, добровольця з Маріуполя із символічним прізвищем «Москва», а ще  моряка з острова Зміїний. 

Нагадаємо, 26 жовтня Україні вдалося повернути 10 військовослужбовців ЗСУ. Серед них є один офіцер та 9 рядових і сержантів. 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!