Україна продає браслети з останньої партії металу з «Азовсталі»

1127 0
Кошти з продажу браслетів спрямують на закупівлю дронів.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Фандрейзингова платформа United24 запустила проєкт «Азовсталь. Символ незламності» для збору коштів на підтримку України під час війни. У першій частині ініціативи стартував продаж браслетів, виготовлених з останньої довоєнної партії металу заводу «Азовсталь».
 

Джерело: Офіс президента

Через обмежений обсяг сталі виготовили 10 тисяч браслетів. Кожен виріб створений із 5 грамів сталі, виробленої на прокатному стані 3600 «Азовсталі». Саме з такого сплаву 1981 року виготовили шахту для запуску космічного корабля, а 2012-го – новий саркофаг для Чорнобильської АЕС.

Увесь прибуток від продажу браслетів буде спрямований на закупівлю дронів, щоб посилити українських захисників на фронті.

Зазначимо, що вартість одного виробу – 1500 грн. Придбати браслет можна на сайті United24 або в мережі ювелірних магазинів. Доставлятиме браслети власним коштом партнер проєкту – «Нова пошта».

Нагадаємо, що United24 – глобальна ініціатива, першою складовою якої є онлайн-платформа для збору коштів.  Через сайт United24 надає можливість зробити донейт в один клік із будь-якої країни. Кошти розподіляються за трьома напрямами допомоги: 

  • Оборона та розмінування;
  • Гуманітарна та медична допомога;
  • Відбудова України.

Софія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!