Україна проходить через критичну фазу війни, – Резніков

1244 0
За словами міністра оборони, нам бракує зброї, щоб відкинути ворога.
Міністр оборони України Олексій Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков

Зараз Україна проходить через критичну фазу війни. На Сході йдуть дуже кровопролитні бої і бракує важкої зброї, щоб відкинути ворога. Про це написав міністр оборони України Олексій Резніков у Фейсбук.

«Зараз Україна проходить через критичну фазу війни. На сході у нас дуже кровопролитні бої. Нам бракує важкої зброї, щоб відкинути ворога. Тому ми не зупиняємось ні на хвилину. Втім кожен день опору зміцнює впевненість, що Україна вистоїть і обов’язково переможе», – пише він.

Читайте також: Війна ще буде тривати, до перемоги треба зробити багато,  Данілов

За його словами, попереду – важкі етапи визволення із полону наших хлопців і дівчат, повернення примусово вивезених до росії громадян України. Резніков додав, що в неділю мав слово перед Парламентською Асамблеєю НАТО. Він запропонував членам Асамблеї взяти до уваги три речі:

  • Перша – дії російської влади мають відверто злочинний терористичний характер. 
  • Друга – росія інвестує колосальні ресурси у брехню, спекулюючи на проблемах, які сама і створює. 
  • Третя – немає жодного сенсу підштовхувати Україну до рішень, суть яких зводиться до здачі власної території, щоб тимчасово вгамувати Москву. 

 

Міністр підкреслив, що надзвичайно важливим буде Саміт НАТО у Мадриді, де очікується схвалення Стратегічної концепції. Ця концепція буде слабкою, якщо там не буде місця для України в міжнародно визнаних кордонах.

Нагадаємо, сесія Парламентської Асамблеї НАТО мала проходити в Києві. Після того, як росія розгорнула повномасштабну війну проти України, литовський Сейм запропонував організувати весняну сесію у Вільнюсі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!