Збірна України мінімально поступилася Вельсу у матчі за вихід на ЧС-2022

2973 0
У першому таймі українці 9 разів пробивали по воротах противника, однак воротар Вельсу Хеннесі не давав потрапити м’ячу у ворота.
фото: championat.com

фото: championat.com

На стадіоні «Кардіфф Сіті» в столиці Уельсу відбувся фінальний матч плей-оф відбору до Чемпіонату світу 2022. Збірна України мінімально поступилася збірній Вельсу з рахунком 0:1, тому не потрапить на Чемпіонат світу, що цього року пройде в листопаді-грудні у Катарі.

У першому таймі українці 9 разів пробивали по воротах противника, однак воротар Вельсу Хеннесі не давав потрапити м’ячу у ворота. Натомість на 34 хвилині капітан валлійської збірної Гарет Бейл зробив подачу зі штрафного удару, а капітан збірної України Андрій Ярмоленко випадково підставив голову, чим вивів команду суперника вперед.

Читайте також: Збірна України здобула перемогу над Шотландією у матчі за вихід на Чемпіонат світу 

На 39 хвилині Ярмоленка збили в чужому майданчику, арбітр провів консультацію з VAR, однак пенальті не побачив.

Замін у перерві тренери не робили. У другому таймі українцям не вдалося зрівняти рахунок, хоча була низка вдалих моментів для цього. Водночас збірна Вельсу у другому таймі також не забивала. Арбітр призначив 5 хвилин додаткового часу, проте результат матчу не змінився.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!