Україна увійшла у топ-20 країн, де торік відкрили найбільше нових авіарейсів

2467 0
Тут у 2018 році запровадили 72 нових маршрути.
Фото: Львівський аеропорт / Facebook

Фото: Львівський аеропорт / Facebook

Україна потрапила до 20-ки країн, у яких у 2018 році відкрили найбільше нових авіанапрямків. Про це повідомляє anna.aero.

За даними порталу, в Україні минулого року відкрили 72 нових маршрути, що дозволило їй посісти 20-те місце у рейтингу. У пятірку світових лідерів кількістю нових авіарейсів увійшли США, Німеччина, Великобританія, Італія та Іспанія. У минулоріч в світі запустили понад 3750 нових регулярних авіарейсів.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

На першому місці серед авіакомпаній, які відкрили найбільше нових напрямків, розташувався ірландський лоукостер Ryanair, який восени зайшов на український ринок. За ним – американська компанія Frontier Airlines та британський ультра-лоукостер EasyJet, а на четвертому місці – угорська Wizz Air, що також літає з України.

За даними Державіаслужби, торік літаками скористались 20,5 млн пасажирів в Україні, що майже на 25% більше, ніж у 2017 році. Зазначимо, аеропорт Львів у 2018 році збільшив пасажиропотік на 48%.

Інфографіка: anna.aero


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!