Україна в межах обміну повернула з російського полону чотирьох цивільних і тіло одного загиблого захисника

113445 0
Черговий обмін з росією відбувся за формулою 5 на 5.
Фото: Головне управління розвідки

Фото: Головне управління розвідки

Координаційний штаб із питань поводження з військовополоненими 18 червня провів черговий обмін з росією за формулою 5 на 5. Додому повернулися четверо громадян України. Також передали тіло одного загиблого українського захисника. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Читайте також: До Києва доправили тіла ще 58 захисників «Азовсталі»

Усі звільнені – цивільні громадяни, яких незаконно утримували окупаційні війська. Четверо людей потрапили в полон до окупантів під час боїв у Київській області. Троє з них – під час окупації Гостомеля. Також Україні вдалося повернути тіло одного загиблого захисника України.

Нагадаємо, що на лінії фронту в Запорізькій області відбувся обмін тілами загиблих військових між Україною та росією за формулою «50 на 50».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!