Україна ввела санкції проти банків з російським капіталом. Перелік

2654 0
Президент України підписав рішення РНБО про санкції щодо російських банків.

Згідно з рішенням, санкції строком на один рік застосовані до публічного акціонерного товариства «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», ПАТ «ВТБ БАНК», ПАТ «БМ БАНК» задля запобігання виведенню капіталів зазначеними юридичними особами за межі України на користь пов'язаних з ними осіб, повідомляє сайт Президента.

Читайте також: У Львові почали штрафувати підприємців за виплату зарплати «у конвертах»

Кабмін та Нацбанк мають забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності санкцій та невідкладно вжити заходів щодо заборони розміщення коштів державних підприємств, установ, організацій та господарських товариств, у статутних капіталах яких є корпоративні права держави, у банках, вказаних у рішенні РНБО.

Міністерство закордонних справ України має поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та інших держав про запровадження санкцій і порушити питання про застосування аналогічних обмежувальних заходів до відповідних юридичних осіб.

Нагадаємо, що у Львові активісти бойкотуватимуть Alfa Jazz Fest

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!