«Україна, як ніколи сильна». Нині з Львівської та Донецької областей стартує «Автопроїзд єдності»

1729 0
Колони рухатимуться найдовшою дорогою України – Стрий – Ізварине.
Фото: minre.gov.ua

Фото: minre.gov.ua

Нині, у День єднання України, пройде масштабна акція підтримки національного суверенітету – «Автопроїзд єдності». Він стартує з Львівської і Донецької області найдовшою дорогою України М-30 – Стрий – Ізварине.

«У цей складний час ми маємо бути єдиними: і думками, і діями. Україна – соборна і незалежна», – наголошують у Службі автомобільних доріг у Львівській області. 

Нагадаємо, у 2021 році флагманським проєктом «Укравтодору» став новий маршрут М-30 Стрий – Ізварине завдовжки близько 1 400 км, який назвали Дорогою Єдності. Сьогодні символічно з'єднають Україну автопроїздом цим маршрутом. Його учасники стартують паралельно у Стрию на Львівщині та Покровську на Донеччині та будуть рухатися на зустріч один одному. 

«О 15:00 в серці країни, Умані, ми зустрінемо два державних прапори із західної та східної областей і символічно сполучаємо їх на Дорозі Єдності», – розповіли у Службі автомобільних доріг у Львівській області. 

У компанії зазначають, що працюють у штатному режимі, попереду – будівельний сезон, тож готуються до відновлення інфраструктури: «Наша спільна місія використати історичний шанс і зшити Україну якісними дорогами. Саме тому ми працюємо і не панікуємо. Україна, як ніколи сильна».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!