Політична реклама

Україна заборонила ввезення білоруських сирів

824 0
Держветфітослужба України заборонила тимчасово ввозити на територію України продукцію білоруських підприємств ВАТ «Бабушкина крынка» та ВАТ «Молочные продукты». Такі ж обмеження застосовано до ВАТ «Оршанский молочный комбинат».

Як повідомили Твоє місто у Держветфітослужбі України, за  результатами  проведених  лабораторних досліджень Державним науково - дослідним інститутом  лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м.Київ) було встановлено невідповідність українським  нормативам безпечності в  молочній продукції  цих підприємств з мікробіологічних та фізико-хімічних  показників.

Вантажі, що надійшли до тимчасового призупинення, підлягають  оформленню після проведення  розширеного  ветеринарного контролю. Скасування  тимчасових обмежень  можливе після вжиття  білоруською стороною належних заходів  та інспектування  вказаних  підприємств.

Нагадаємо, що тимчасове призупинення ввезення на територію нашої держави молока та молокопродуктів з Республіки Білорусь вже запроваджувалося з 1 березня 2012 року. Пов’язані такі дії були  у зв'язку  з  порушеннями білоруською стороною вимог України щодо безпечності імпортної продукції, а саме   перевищення кількості вмісту антибіотиків – пеніциліну, тетрацикліну, хлорамфеніколу та інших. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!