Українець створив петицію до німецького уряду, де вимагає відключити Росію від SWIFT

3074 0
Станом на вечір 25 лютого петиція набрала майже 80% голосів, понад 125 тисяч голосів з необхідних 150 тисяч голосів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На вільній платформі openpetition.eu створили петицію до німецького уряду з вимогою негайно відключити Росію від SWIFT.

«Ми прагнемо відключення Росії від Swift. Росія наразі здійснює напад на суверенну і незалежну країну, ми повинні зробити усе щоб припинити це», – йдеться у поясненні до петиції.

Станом на вечір 25 лютого петиція набрала майже 80% голосів, понад 125 тисяч голосів з необхідних 150 тисяч голосів.

SWIFT – це міжнародна міжбанківська система передавання інформації та здійснення платежів.

Додамо, що попри те, що США та ЄС не стали включати у свої санкційні пакети відключення від  SWIFT, вони ще можуть повернутися до цього питання. Як повідомляє "Європейська правда" із посиланням на Reuters, про це заявив міністр фінансів Франції Брюно Ле Мер.

Нагадаємо, що Німеччина, Італія, Угорщина і Кіпр відмовляються від відключення Росії від SWIFT. Медіаексперт Юрій Опока радить закликати діаспору мобілізуватися і провести маніфестації, щоб відключили Росію від SWIFT і не торгували з агресором. Детальніше читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!