«Україні доведеться жертвувати територіями» – каже лузер, який у душі вже програв», – Подоляк

3972 0
Напередодні видання «The New York Times» висловило припущення, що зараз перемога України у війні виглядає нереалістичною.
Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк не вважає неможливими перемогу України у війні з росією та відвоювання захоплених росіянами територій.

За його словами, якщо послухати експертів, то Україна мала б тричі замерзнути взимку, в березні залишитися без електрики, а над половиною країни вже майорів би російський прапор. 

Читайте також: Зеленський пропонує партнерам домовитися про компенсацію від росії за збитки від війни в Україні

«Згадайте це, коли почуєте чергову страшилку, що країна не переживе наступну зиму, а люди залишаться на вулиці без роботи. Якби щоразу, коли хтось каже «це неможливо», ми опускали руки, у нас би вже не було країни. Якщо чуєте «Україні доведеться жертвувати територіями, бо Росія сильна» – це каже лузер, який у душі вже програв. У нас немає іншої країни, ми знаємо, за що б’ємося. Саме тому ми переможемо», – каже він.

Нагадаємо, що американське видання «The New York Times» у редакційній статті висловило припущення, що зараз перемога України у війні з росією виглядає нереалістичною і що Україні, можливо, доведеться поступитися територіями. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!