Українка представить художній проект у штаб-квартирі ООН

2268 0
У рамках проекту публічної дипломатії українка Ольга Босак представить виставку художніх робіт на міжнародному рівні.
фото:www.tauvers-gallery.com

фото:www.tauvers-gallery.com

Виставку «Живи вільно» Ольга Босак презентуватиме з 10 по 21 жовтня у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку. Ідея проекту полягає в сприянні формуванню іміджу нової України.

«Перш за все художнє мистецтво для Ольги - це засіб вираження своїх ідеологічних переконань, які вона успішно впроваджує в своїй волонтерській діяльності, міжнародному стратегічному консалтингу та підприємництві», - наголошують координатори проекту.

За словами художниці на створення своєї колекції творів мистецтва її надихнув дух української Революції Гідності та ідея боротьби України протягом останніх трьох років, яка сприяє змиванню радянського минулого та поверненню українців до своїх справжніх європейських коренів. Ольга вирішила назвати цю художню виставку «Живи вільно!», щоб відобразити надії і мрії своєї країни.

Художниця вже представляла свої попередні роботи в Австрії та Італії. У Мілані її роботи були відібрані для участі у проекті «Жіноча сутність», який представляє сучасних жінок художників з усього світу.

Уперше Ольга Босак представила свою художню колекцію робіт «Живи вільно» в Києві, у січні 2016 року. 

Читайте також: Львів'ян запрошують на виставку картин найдорожчого українського художника.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!