Українська драма «Пульс» перемогла у двох номінаціях на американському кінофестивалі

1097 0
Прем'єру в Україні через пандемію перенесли на весну 2021 року.
Фотокадр зі зйомок

Фотокадр зі зйомок

UA Українська спортивна драма «Пульс» перемогла у двох головних номінаціях на американському кінофестивалі Flathead Lake International Cinemafest (FLIC) – кращий фільм та кращий режисер.

У межах фестивалю 29 січня відбулась світова прем’єра стрічки – фільм відкривав конкурсну програму. Представив спортивну драму на американському кінофестивалі режисер «Пульсу» Сергій Чеботаренко.

Додамо, в Україні прем’єру фільму перенесли через пандемію на весну 2021 року.

Це історія про українську легкоатлетку, паралімпійську чемпіонку Оксану Ботурчук – п’ятикратну срібну та бронзову призерку Літніх паралімпійських ігор 2008, 2012 та 2016 років. В юному віці дівчина жила в маленькому місті Нікополі і мріяла потрапити на Олімпіаду. Втім, вона потрапила в жахливу автокатастрофу, через яку майже повністю втратила зір. Оксана могла б опустити руки, але вона долає перешкоди на своєму шляху і все-таки продовжує боротьбу за свою омріяну медаль.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!